Heissulivei!

Olen innoissani. Ystäväni liittyi noin vuosi sitten samalle salille kanssani, ja olemme aina silloin tällöin tehneet saliharjoittelua yhdessä, yleensä kumpikin omalla ohjelmalla, tai käyneet spinningissä yhdessä. Elixian PT teki ystäväni saliohjelman, ja sillä hän on treenannut huhtikuusta asti. Kuukausi takaperin tuli puheeksi, että voisin tehdä hänelle uuden ohjelman, kun olen tutustunut ja tutkinut erilaisia ohjelmia, alan lehtiä yms. ja kokeillut itse paljon erilaisia treenimuotoja ja -tapoja. Nyt sitten sain rakennettua hänelle kolme erilaista päiväohjelmaa, 2 salitreeniä, jotka tulisi tehdä viikossa, ja sitten yhden extraohjelman, joka on kotona suoritettava kuntopiirimäinen  kiertoharjoittelu. Kaikissa kolmessa ohjelmassa tehdään koko kroppa läpi. Näiden lisäksi ystäväni saa itse päättää, mitä muuta harjoittelua tekee. Normaalisti lisänä on 1 squash kerta viikossa ja lenkkeilyä & kävelyä koirien kanssa.

Maanantaina kävimme ensimmäisen salipäivän liikkeet läpi, sekä extrana toimivan kuntopiirin. Kakkospäivä on tarkoitus käydä läpi viikonloppuna.

Nooh, eilen illalla sain viestin ystävältäni: ”Are you trying to kill me woman?! :D” Hän oli tehnyt kotona extrana tehtävän kuntopiirin, ja treeni oli nähtävästi ollut rankka, tsihihi 😉 Tarkoituksenahan ei ole häntä ”tappaa” treenillä, vaan tehdä yksinkertaisen tehokkaat ohjelmat, joilla saadaan tuloksia aikaan. Korostinkin, että treenejä ei saa tehdä verenmaku suussa pakkopullana, vaan ohjelmia tulee modifioida hänelle sopivaksi, jos ne ei vielä ole (pudottaa toistomääriä ja painoja ainakin näin alkuun). Tämän takia on ensiarvoisen tåärkeää, että hän kertoo minulle tuntemuksistaan, toiveistaan ja muutoshaluistaan, eli mennään hänen ehdoillaan. On mielenkiintoista katsoa, kun ensimmäinen kokonaiset treenikerrat on vedetty läpi, mitä hän on mieltä ja mitä hänen lihaksensa sanovat.

Mietimme, että tästä voisi tehdä tällaisen pienen projektin blogin ohelle, jossa seuraamme hänen treenimatkaansa ja kehitystä. Innostuin ajatuksesta niin, että tässä jo aiheesta kirjoittelen, hahahaa! =D

Kiinnostaisiko teitä lukea ystäväni kehityksestä ja fiiliksistä tämän projektin edetessä?

Nana