Liian harvoin tulee käynnistettyä aamu rauhallisesti hyvällä ja runsaalla aamupalalla ystävän kanssa, mutta tänään tuli järjestettyä aikaa ja perjantaibrunssi kaverin kanssa loi hyvän startin viikonlopulle.

Kuten aikaisemmin kirjoitin, treenikaverini onnettomuus herätti ja havahdutti tähän päivään, ja olenkin tällä viikolla pyrkinyt viettämään aikaa perheen ja läheisten kanssa. Koskaan ei pitäisi olla liian kiire ystävien näkemiseen, tai elämälle ylipäätään.

perjantaibrunssi

Nyt siis etsin elämään tasapainoisempaa otetta, niin että työ ei jyrää kaikkea alleen, vaan elämään täytyy mahtua myös muuta. Sattumalta koneenikin oli poissa pelissä muutaman päivän, jolloin pystyin rennoin mielin viettämään aikaa vanhempieni kanssa mökillä. Hyvää ruokaa, pitkiä kävelylenkkejä, saunomista, uimista ja rentoa jutustelua viinilasin äärellä <3

Tänään ystäväni tuli luokseni aamupalabrunssille, emme olleet hänenkään kanssa nähneet aikoihin! Joten oli jo korkea aika vaihtaa kuulumiset ja mikäs sen parempi kuin herkullisen aamupalapöydän äärellä.

perjantaibrunssi

Nanan perjantaibrunssi:

* Karjalanpiirakoita

* Luomumunia

* Vihersmoothie (pinaatti, avocado, banaani, mango, sitruuna)

* Tuorepuristettu mehu (appelsiini, porkkana, inkivääri)

* Kahvia

* Luomuvoita

* Äidin poimimia vadelmia ja mustikoita, päällä Foodinin kookosmannaa

brunssi 2

Näillä eväillä saimme vatsat kylläiseksi, maailman parannettua (tai ainakin yritys oli kova), ja hyvän mielen.

Nyt jaksaa taas pakertaa töiden parissa, illalla on vuorossa bachataa, viikonloppuna töitä ja maanantaina aamulla Pärnu kutsuu parin päivän pikavisiitille.

Ah kesä, nautitaan siitä kun vielä voidaan!

<3: Nana

brunssi 3 perjantaibrunssi brunssi 4 brunssi 5