Nannan ja Martinan matkassa Real Training Camp -treenileirillä

Itsensä haastamista, saman henkisten ihmisten läsnäoloa, huikeat treenipuitteet Espanjassa ja läjäpäin uutta treenimotivaatiota ja inspiraatiota. Tätä kaikkea koin 2 viikkoa sitten osallistuessani Nanna Karalahden ja Martina Aitolehden Real Training Campiin Espanjan Marbellassa Mike’s Gymillä.

Harmikseni satuin sairastumaan kovaan flunssaan 4 päivää ennen leirin alkua, mutta levolla ja vitamiinitankkauksella pääsin edes sellaiseen kuntoon, että uskalsin leirille lähteä. Ensimmäiset 2 päivää meni tosin ilman treenaamista, mutta kolmantena päivänä uskalsin jo esteradalle, joka olikin itselle koko leirin kohokohta. 

Yhteistyössä Real Training Camp

Ninjastelua huikeissa treenipuitteissa

Olen jo muutaman vuoden ajan katsellut huikeita treenivideoita Mike’s Gymiltä Instagramissa, ja palo päästä juuri niihin treenipuitteisiin oli todella kova. Kun näin Martinan ja Nannan mainostavan treenileiriään juuri kyseisessä paikassa, mielenkiinto heräsi heti. Mikä mahtava tilaisuus lähteä kokeilemaan treenaamista kyseisessä paikassa!

Sairastapausten vuoksi leirin kokoonpano oli suhteellisen pieni, mutta tämä mahdollisti hyvin tiiviin ja läheisen yhteyden meidän leiriläisten keskuudessa. Harmiksemme vettä tuli kaatamalla melkein koko leirin ajan, mutta kuuluisalla suomalaisella sisulla emme antaneet sen häiritä.

Heti kun sade lakkasi, treenit siirrettiin ulkoilmaan ja leiriläiset pääsivät haastamaan itseään esteradan erilaisilla pisteillä. Ensimmäisen päivän ulkotreenit jouduin itse skippaamaan flunssan takia, mutta onneksi pääsin kannustamaan tyttöjä ja kuolaamaan vierestä näitä mahtavia treenimahdollisuuksia.

Sain todistaa mielettömiä itsensä ylittämisiä, taisteluja viimeisillä voimilla ja upeita onnistumisen tunteita. Tätä se treenaaminen porukassa parhaimmillaan on, kaikki kannustavat toisiaan ja itsestä löytää sellaisia voimavaroja, joita ei edes uskonut itsestään löytyvän!

NANNAN JA MARTINAN MATKASSA REAL TRAINING CAMP -TREENILEIRILLÄ

Treenileirillä keskitytään olennaiseen

Nykypäivänä erilaisia treenileirejä ja hyvinvointimatkoja järjestetään suhteellisen paljon, ja kannattaakin miettiä mitkä ovat omat tavoitteet ja halut leirien ja matkojen suhteen. Jos haluaa keskittyä oleelliseen, eli treenaamiseen, on Real Training Camp jo sanansa mukaisesti oikea paikka tähän.

Vaativat valmentajat ja mielettömän monipuoliset treenipuitteet pitävät huolen siitä, että pääset toden teolla haastamaan itsesi ihan uudenlaisella tavalla. Leirillä treenattiin hyvin monipuolisesti ja kovaa, ja vapaa-ajalla keskityttiin syömiseen ja kropan palautteluun vaativista treeneistä.

Välillä treenien sijaan keskusteltiin ravinnosta ja omista treenitavoitteista, sekä opeteltiin koostamaan ravitsevia smoothieita.

NANNAN JA MARTINAN MATKASSA REAL TRAINING CAMP -TREENILEIRILLÄ

Mike’s Gym

Mike’s Gymillä pääsee opettelemaan erilaisia ninja-taitoja, esteiden ylittämisiä ja renkailla taiturointia. Gymiltä löytyy myös nyrkkeilysali, voimatreeniin tarvittavat välineet sekä toiminnalliseen treeniin vaikka ja mitä välineitä. Ulkona on uima-allas jonka päällä on oma esterata, spinning-pyörät ja kuuluisa 72 estettä sisältävä ulkorata. Enempää ei voisi toivoa!

Toiseksi viimeisenä päivänä pääsimme käymään läpi osaa esteradasta, ja tästä järjestettiin myös pieni kilpailu. En voinut enää malttaa innostustani ja osallistuin rataan hieman puolikuntoisena. Juoksuosuuksilla oli pakko himmata, kun sykkeet nousivat vielä niin rajusti ylös rataosuutta tehdessäni.

Mutta mikä fiilis oli päästä testaamaan esteitä ja haastamaan itsensä näiden kanssa. Radalla nähtiinkin taas mielettömiä suorituksia ja omien pelkojen ylittämisiä. Wau mitä naisia ja millä fiiliksellä siellä vedettiin, aivan mahtavaa!

Treenileireillä parasta on monipuolisuus

Tällaiset treenileirit ovat ihan parhaita sen takia, että muutaman päivän sisällä pääsee kokeilemaan useaa erilaista lajia ja treenitapaa. Näistä saa uusia näkökulmia ja buustia omaan treenaamiseen, ja monet kokivatkin ahaa-elämyksiä siitä, miten voisi muuttaa omaa treenaamistaan monipuolisemmaksi.

Helposti jämähdetään sinne omalle mukavuusalueelle, eikä välttämättä nähdä sitä, miten yksipuolista oma harjoittelu voi olla. Mukavuudenhalu on saattanut salaa hiipiä omaan harjoitteluun, eikä oma treeni ole välttämättä enää kehittänyt hetkeen. Porukassa on myös kiva jakaa kokemuksia ja ideoita siitä, mitä kaikkea omiin treeneihin voisi ottaa mukaan.

Uutta motivaatiota ja treenitavoitteita

Oma treenimotivaationi oli syksyn ajan hukkateillä kesäisen ylirasitus-diagnoosin jäljiltä, enkä oikein löytänyt itselle sopivia treenitavoitteita. Kipinä kuitenkin syttyi alkuvuoden puolella kun osallistuin erilaisiin treenitapahtumiin, ja pääsin ensimmäisiä kertoja treenaamaan kovaa muiden ohjaamana.

Leirillä omat treenitavoitteet vahvistuivat ja hahmottuivat selkeämmin, ja sain uudenlaista motivaatiota omaan treenaamiseen. Vanha rakas mielenkiintoni kohde, ninjastelu ja erilaiset temppuilut, ottivat taas vallan, ja tähän yhdistettynä haluan myös jatkossa kohottaa kestävyyskuntoani ja yleistä voimatasoa.

Leiriltä kotiin palatessani olinkin täynnä treeni-intoa ja uutta motivaatiota. Jes, tästä on hyvä lähteä kohti kevättä ja kesää!

Syksyn uusi Real Training Camp

Nanna ja Martina järjestävät uuden leirin syksyllä samoissa mahtavissa treenipuitteissa Mike’s Gymillä Marbellassa. Leirin ajankohta on 24.-30.9.2018. Aikaisemmasta leiristä poiketen leiri on nyt viikon mittainen. Kannattaa varata paikkansa ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti ja mielenkiinto leiriä kohtaan on ollut valtaisa.

Lisää pääset lukemaan www.realtrainingcamp.fi. Kyseinen leiri järjestetään myös suomen arktisissa oloissa Levillä tänä keväänä, 19.-22.4.2018.

Kiitos koutsit ja ihanat treeninaiset, ikimuistoinen kokemus <3 It was a blast!

Nana-Heikkila

 

 

 

Psst.! Sain kunnian päästä ehdolle Inspiration Blog Awardseihin vuoden energisin -kategoriassa. Arvostan suuresti jokaista ääntä, ja jos sinusta tuntuu, että olen onnistunut inspiroimaan tai motivoimaan sinua jollakin tapaa, olen hyvin kiitollinen äänestäsi. Äänestys ei vie kauaa, ja äänestämään pääset täältä. KIITOS <3