Viime hetken paniikkipakkaukset, bikinit, kirjat, kamerat ja kaiken maailman piuhat mukaan. Valuutta, sitäkin pitäisi vaihtaa! Kirjanpito palauttaa! Kroppa pitää puunata valmiiksi aurinkoa varten, samoin hiukset, kynnet. Matkavalmistelut ovat aikaa vievää puuhaa!

Onpa hirveän raskasta lähteä lomalle 😉

lomavalmistelutIMG_5823
Tiistaina vielä itkin krokotiilin kyyneleitä, kun hetkellisesti näytti etten pääsekään reissuun. Lennot kuitenkin löytyi, ja keskiviikkona aloitin sitten lomavalmistelut. Kävin kampaajalla vaihtamassa lookin taas vuoden takaiseen, eli tummaan tyveen ja kuparilatvoihin. Perjantaina pääsin testaamaan ylellisestä kiinteyttävää vartalohoitoa Töölössä sijaitsevaan Charmonie Spahan, jossa ihana Tiia puunasi koko kropan kesäkuntoon. En ole paljoa vartalohoidoissa käynyt, vaan aikaisemmin reissurutiini on ollut itse tehty kuorinta ja that’s it. Nyt oli kuitenkin ihana kellahtaa hoitotuoliin, kun toinen kuori koko vartalon, öljysi ihon, kietoi koivet, kädet ja vatsan kelmuun, ja lopuksi vielä hieroi koko kropan. Hoito tehtiin kotimaisilla luomutuotteilla, ja omassa hoidossa käytettiin muun muassa mustaherukkaa ja kurkkua sisältäviä hoitotuotteita.

lomavalmistelutIMG_5780 lomavalmistelutIMG_5773 lomavalmistelutIMG_5775 lomavalmistelutIMG_5777 lomavalmistelutIMG_5778
Koska aurinkolomalla pitää huolehtia hyvin ihon hyvinvoinnista, pakkasin mukaan laadukkaita Biothermin hoitotuotteita, jotta rutikuiva ihoni saa tarpeeksi kosteutta ja ravinteita. Lauantaiaamuna kuorin kasvojeni ihon uudella Wonder Mudilla, joka jättikin ihon pehmeäksi ja kirkasti ihon väriä.

lomavalmistelutIMG_8618 lomavalmistelutIMG_8628 lomavalmistelutIMG_8638 lomavalmistelutIMG_8635 lomavalmistelutIMG_8625
Nyt kun iho on vielä aika vaalea talven jäljiltä, pitää aurinkosuoja olla tarpeeksi korkea ja suojaava. Laukkuun päätyi Biothermin +30 suojakertoimella oleva aurinkosuoja.

lomavalmistelutIMG_8617
Laukkuun päätyi tietysti myös treenivaatteita, vaikken aiokaan ottaa stressiä liikkumisesta. Aion kuunnella kroppaa, ja antaa sille mahdollisuuden palautumiseen. Mutta uskon, että käveltyä tulee aika paljon, ja varmaankin joogaa rannalla tulee kokeiltua.

lomavalmistelutIMG_5805
Mitä olisi rantaloma ilman uusia bikineitä? Tälle reissulle ostin peräti kahdet uudet bikinit, jotka kummatkin löytyivät H&M:stä. Toiset ovat vähän sporttisemmat, ja pysyy vauhdikkaammassakin menossa mukana, ja toiset ovat klassisemmat auringonotto-bikinit.

lomavalmistelutIMG_5810

Ja sitten viimeiseksi oli vielä lomakynsien aika! Reffikuvan kanssa marssin Tanjan käsittelyyn Kauneushoitola Koralliin, ja ai että rakastuin uusiin kynsiini välittömästi 😀

lomavalmistelutIMG_8650 lomavalmistelutIMG_5812
Yritin saada samaa fiilistä varpaiden kynsiin, mutta krhm, nyt ehkä ymmärrätte miksi käyn laittamassa kynnet enkä rävellä niiden kanssa itse, haha 😀

lomavalmistelutIMG_8656
Lauantaina oli hieman sekavat fiilikset kun ajelimme lentokentälle, toisaalta olin innoissani tulevasta lomasta ja rentoutumisesta, mutta toisaalta ikävä kaiversi jo valmiiksi sydämessä. Viime keväänä yksin reissatessa oli helppoa se, ettei ollut ketään kenen syliin ikävöidä. Nyt olenkin uuden tilanteen edessä, kun itse on lepolomalla tuhansien kilometrien päässä, mutta sydän on kotona toisen luona <3

Mutta ikävästä huolimatta tiedän, että tulen varmasti nauttimaan omasta ajasta, auringosta ja lämmöstä, ja ainakin on yksi syy miksi odottaa kotiin pääsyä 😉

Nyt kun kesä on ovella, niin Charmonie Spa haluaa tarjota lukijoilleni -10% alennuksen kaikista vartalohoidoista. Alennuksen saatte koodilla nana. Suosittelen lämpimästi Tiian hoitoja, vaihtoehtoja löytyy monia listalta, ja keho kiittää.

Jos haluat seurata enemmän reissuani, kannattaa minut etsiä snapchatista @nanafit_pt. Sieltä tulee löytymään enemmän kuvia ja videoita lomatunnelmista.

Aurinkoa ja iloista mieleen Suomeen, Alanya kuittaa ja kiittää tältä erää ☺

lomavalmistelutIMG_5817 lomavalmistelutIMG_5822

Tallenna