Kuvausreissu ja sporttiloma Kanarialla

Kuvausreissu ja sporttiloma Kanarialla startattiin eilen, kun lentomme lähti aikaisin aamulla Arlandan kautta kohti Kanariaa. 2 mimmiä, laukut täynnä treenivaatteita, kuvausvälineitä ja totta kai paljon seikkailumieltä! Tälläkään kertaa ei täysin vältytty kommelluksilta, kun valokuvaajani Mariannen laukku päätti jäädä Helsinkiin. Toivottavasti kuitenkin nämä pienen pienet takaiskut jäävät tähän, ja laukunkin pitäisi tulla perästä jo tänään.

Moni on kysellyt matkamme agendaa, joten ajattelin tänään kertoa mitä kaikkea matkamme sisältää. Mitä ihmettä Kanarialla voi tehdä, muutakin kuin bailata tai ottaa aurinkoa?

Kuvausreissu ja sporttiloma Kanarialla

Viime keväänä olimme kuvausmatkalla Thaimaassa, jossa purkitettiin muun muassa kehonpainovalmennukseni Fit with Nana ja siihen liittyvät treenivideot ja materiaalit. Treenivideoiden kauniista miljööstä ja laadukkuudesta onkin tullut paljon kehuja, ja olihan niissä maisemissa huippua treenata. Tosin 12 treenin vetäminen viidessä päivässä ei ollut mikään pala kakkua, ja joinain päivinä lihaskolotukset olivatkin ihan omaa luokkaansa!

Jatkoa tälle valmennukselle on kyselty jo todella paljon, mutta kesäisen ylirasituksen ja syksyn muuttohärdellin takia en ole pystynyt treenivideokokonaisuutta vielä tekemään. Koska tällä kertaa olen myös fiksumpi, en yritä niin rankkoja treenejä saada kaikkia mahtumaan meidän 5 päivän Kanarian reissuun. Joten innokkaimmat treenaajat joutuvat vielä hetkisen odottamaan jatko-osan kanssa.

Loppuvuoteen on kuitenkin suunnitteilla sitten pidempi kuvausreissu, jolloin aikaa olisi treenata ja kuvata koko valmennuskokonaisuus, jes!

Kuvausreissu ja sporttiloma Kanarialla

Mutta tältä reissulta on kyllä tulossa mahtavaa treenimateriaalia, joten ehdottomasti pysykää kuulolla! Näiden viiden päivän aikana on tarkoitus kuvata sisältöä yhteistyökumppaneille sekä omaan käyttöön esimerkiksi tänne blogiin ja Instagramiin. Instagram tilini @nanafitofficial kannattaa ottaa seurantaan ja katsella IG tarinoita, sieltä pääsee kurkistamaan paremmin kulissien taakse.

Myös yksi pienempi treenijuttu on kenties luvassa suhteellisen piankin 😉

Reissun sisältö

Vuokrasimme kauniin Airbnb huoneiston reissumme ajaksi, ja tämä sijaitsee saaren eteläpuolella Moganin alueella lähellä Puerto Ricoa. Vuokrasimme myös auton, jolla pääsemme huristelemaan ympäri saarta ja etsimään ne kaikista upeimmat kuvauslokaatiot.

Koska saari on hyvin vuoristoinen, täällä luonto tarjoaa mahtavat treenipuitteet eikä kuntosalia edes tarvita. Tarkoituksena onkin lähteä tutustumaan eri kukkuloihin ja vuoriin, kävellen ja ehkäpä jopa kiipeillen. Sain nimittäin vinkin saaren mahtavista kiipeilymahdollisuuksista, joten olisihan ne mahtava testata!

Kuvausreissu ja sporttiloma Kanarialla

Kuvausreissu ja sporttiloma Kanarialla

Tavoitteena on viettää aktiivinen treeniloma, kuvausreissu sekä myös ehtiä hieman nauttimaan auringosta.  Aurinkohetkille, treenille ja työlle toivottavasti löytyy sopiva tasapaino. Kevään Thaimaan päivinä ei auringossa ehtinyt löhöillä, mutta toivottavasti nämä 5 päivää tarjoavat edes muutamat hetket auringossakin löhöillen.

Jos sinulla tulee mieleen joku treeni tai ihan vaikka juttuidea täältä Kanarialta, laita ihmeessä kommenttia tai postaustoivetta. Yritän näitä sitten parhaani mukaan toteuttaa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin <3

Nana-Heikkila

 

 

Kuvausreissu ja sporttiloma Kanarialla

Kuvausreissu ja sporttiloma Kanarialla

Kuvausreissu ja sporttiloma Kanarialla

Kuvausreissu ja sporttiloma Kanarialla

Kuvausreissu ja sporttiloma Kanarialla