Sateisten päivien jälkeen on ihanaa kun aurinko taas kömpii esiin, ja luonto on entistäkin vehreämpi saatuaan aimo annoksen kosteutta monen sadepäivän jälkeen. Kesähehku loistaa kaikkialla!

Aurinkoa ja lämpöä myös arvostaa ihan eri tavalla, kun ne ovat hetkisen aikaa piilossa. Eipähän tule otettua näitäkään itsestään selvyyksinä!

Kesähehku

Kesähehku

Kun sateisen viikonlopun jälkeen taivas repesi, suuntasimme valokuvauspuuhiin luonnon helmaan, ja voi jumankekka kun oli upeat maisemat ja laskeva aurinko! Edes verenhimoiset hyttyset eivät meidän iloa estäneet, kun kirmasimme pellolla, tanssien ja kikattaen kuin pikkutytöt! Näitä hetkiä ehdottomasti lisää <3

kesaIMG_3938

Sis. mainoslinkin

Kuten luontokin, iho tarvitsee kosteutusta pystyäkseen hehkumaan kilpaa auringon kanssa. Itse kävin ennen kuvauksia hoidattamassa taas vartaloni ihon kesäkuntoon: se kuorittiin ja rasvattiin, laitettiin kuona-aineet liikenteeseen ja pötköttelinkin tyytyväisenä kelmujen sisällä, saaden hetken huokaista hetkisen päivän jälkeen. Hoidon jälkeen olo oli niin kevyt ja rentoutunut, ai että <3 Charmonie Spa tarjoaakin nyt kesähehkua lukijoilleni -15% alennuksella, tarjous koskee kaikkia hoitoja, ja on voimassa heinäkuun 2016 loppuun. Koodilla nana saatte lunastettua alennuksen itsellenne.

kesaIMG_3946 kesaIMG_3948

Toivottavasti juhannuksena aurinko hellisi meitä, mutta jos toisin käy, ja vettä tulee taivaan täydeltä, voi kaapista kaivaa kumisaappaat ja mennä hyppimään vesilätäköissä. Spläts!

xo,
Nana

Kuvat: Riina Keurulainen

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna