Jouluviikko on polkaistu käyntiin, ja ainakin itsellä joulu yllätti taas nopealla tulollaan! Ennen joulua pitäisi tehdä vielä joulusiivous, laittaa joulusomistus kotiin, hankkia viimeiset joululahjat – ja tietysti kaikki tämän arkiaskareiden ja töiden lomassa. Itseä ei kauheasti kiinnosta lähteä tunkemaan ihmispaljouteen, ja muutenkin suosin enemmän palveluita tavaran sijaan ja jos mahdollista, pienyrittäjän palveluita. Poikkeuksena tietysti oikeasti käytännölliset tuotteet ja kirjat, totta kai!

Tässä siis omat viime hetken joululahjavinkit, jotka sisältävät niin hemmottelua, hyvinvointia, lukemista kuin myös yhden tarpeellisen tavaran.

Nanan joululahjavinkit

Hemmottelua Charmonie Spassa

Arjen kiireiden keskellä on ihana hemmotella itseään pienillä hoidoilla, tai vaikkapa ennen pirskeitä ammattilaisen tekemällä meikillä. Pikkujoulukausi on toki takana, mutta ainakin itse mielellään haluan iholleni talvihehkua joulua ja uutta vuotta varten, joten kävin itse viime viikolla kosteuttavassa ja heleyttävässä kasvohoidossa ja ennen uutta vuotta on vuorossa vielä toinen kasvojen ihon hemmottelu: ensin iho kuoritaan ja puhdistetaan, jonka jälkeen ihoa ravitaan laadukkailla ja kotimaisilla luonnon kosmetiikan tuotteilla. Oman ihon valinta on mustaherukkatuotteet, jotka ravitsevat ja hellivät herkkää ihoani.

Töölössä sijaitseva tunnelmallinen Charmonie Spa tarjoaa lukijoilleni  kaikista kasvohoidoista -15% alennuksen koodilla nana vuoden loppuun saakka. Voit ostaa hemmottelun itsellesi tai lahjakorttina läheisellesi. Kasvohoitoja löytyy monelle eri ihotyypille.
viime hetken joululahjavinkit

Kirjavinkit:

Aki Hintsa – Voittamisen anatomia

Tänä jouluna olen itse toivonut pukilta Aki Hintsan Voittajan anatomia -kirjaa, jota on kehuttu kovasti, ja sopii mentaalipuolen valmennukseen loistavasti.

Jenny Belitz-Henriksson Sisäinen minä – Eron jälkeen ehjemmäksi kuin koskaan

Kirjan ajatelmat käsittelevät ajatusten ja tunteiden kautta eronneen polkua kriisistä kohti jotain parempaa kuin koskaan ennen. Se kertoo, että ne rumimmatkin tunnetilat ovat tavallisia, mikään tilanne ei jatku ikuisesti ja pahin epätoivokin hellittää. Kirja auttaa sanoittamaan tunteita ja antaa toivoa. Se muistuttaa, ettet ole yksin eivätkä ajatuksesi tai tunnetilasi ole niin ainutlaatuisia kuin luulet. Se lohduttaa, että myös toisilla uusi elämäntilanne on steppailua eteen ja taakse olit sitten itse halunnut eroa, oli sinut dumpattu, oli lapsia tai erokoira.

Tämä on Jennyn neljäs kirja, ja aikaisemmat 3 kirjaa ovat olleet hyvin avartavia ja käytännönläheisiä, joihin on itse helppo samaistua. Tämän kirjan aion hankkia myös itselleni pian.

Panosta hyvinvointiin:

Lifefit – 5 askelta kohti pysyvään hyvinvointiin

Jos itse tai läheisesi kamppailee painonhallinnan ja terveellisten elämäntapojen opettelemisen kanssa, suosittelen lämpimästi omaa 8 viikon verkkovalmennustani, jossa käsitellään kattavasti hyvinvoinnin tärkeimpiä tekjöitä: liikuntaa, ravintoa, unta ja palautumista, stressinhallintaa ja tavoiteasetantaa. Liikuntaosiossa voit valita haluatko tehdä treenit kehonpainolla vai saliharjoitteluna, tai voit valita kumpaisenkin. Kotitreenit ovat koko treenin mittaisia, eli voit tehdä treenin kanssani koska tahansa missä tahansa!

Jos sinulla on vanhenevia liikuntaseteleitä (31.12.2016), voit ostaa valmennuksen myös niillä!

lifefit

Treenivarusteet:

Flipbelt

Sain itse testiin Flipbeltin vyön, jota olen käyttänyt paljon salilla: vyöhön saa kätevästi puhelimen ja pukukopin avaimen, ja itse pidän mieluummin tällaista vyötä kuin esimerkiksi käsivarteen laitettavaa pussukkaa. Vyö pysyy hyvin paikallaan juoksulenkilläkin!

Flipbelt tarjoaa lukijoilleni -15% alennuksen koodilla joulu16.

Flipbelt

Yhteinen aika on myös kultaakin kalliimpaa, joten mikset antaisi läheisellesi vaikkapa omin käsin tehtyä illallista, laatuaikaa ja mukavaa illanviettoa? Tai jos tiedät esimerkiksi kultasi olevan hyvin stressaantunut tai kiireinen, anna hänelle hemmotteluhoitoja kotosalla, esimerkiksi jalka- tai niskahierontaa?

Mielestäni lahjoissa ei ole kyse rahasta tai lahjojen hinnasta, vaan ajatus on se mikä merkitsee – toiselle tulee hyvä mieli, lahja on mieluisa, se voi olla aineellista tai aineetonta. Jos budjetti on hyvin pieni, aika kanssasi on varmasti se mikä mieltä lämmittää.

Tsemppiä joulukiireisiin ja rauhallista jouluviikkoa! <3

Nana Heikkilä

 

 

Psst! Puhdas+ tuotepaketin voitti Suivi, onneksi olkoon, voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti 🙂

Tallenna