Olen harvinaisen huono datanörtti, ja tietokoneet aiheuttavat lähinnä harmaita hiuksia varsinkin kun IT-ongelmia pukkaa.

Tosin viime vuosina on ollut pakko itsekin opetella vähän datailuakin ja ongelmien ratkomista, kun enää ei ole ollut duunipaikkaa joka tarjoaa tarvittavan IT-tuen. Onni on siis paras ystävä, joka on saanut kunnian toimia datanörttinäni, sillä itsellä palaa hihat luvattoman nopeasti tietokoneongelmien puskiessa päälle!

IT-ongelmia ja blogitaukoa pukkaa

Tällä kertaa ei kuitenkaan bff pystynyt tukeansa tarjoamaan, kun Mac otti ja päätti simahtaa kesken istunnon. Eikä jaksanut enää uniltaan nousta. Ja koska erilaisten päivitysten takia ulkoinen kovalevyni muuttui vain lukuoikeudelliseksi, niin en ole päässyt back upia tekemään. Splendid!

Sormi suussa ja pelko perseessä marssin tiistaiaamuna tietokonewelhon pakeille, ja olen odottanut uutisia koneeni kohtalosta kuin tulisilla hiilillä. Toisaalta, täällä mökillä ollessa on ollut aika mukavaa, kun olosuhteiden pakosta ei voi töitä nyt tehdä. Not that bad!

Tiedossa kuitenkin on, että kone on ehjä, tiedostot ovat kunnossa, ja kone pitikin alustavasti valmistua ja saada takaisin työmoodiin jo tänään keskiviikkona. Mutta Applen tyhmien muutosten takia joku päivitys blaa blaa ei olekaan enää saatavilla, ja nyt odotellaan ehkä jopa perjantaihin saakka vastausta heidän taholtaan. Joten täällä sitä ollaan, ilman konetta, deadlinet pukkaa päälle, mutta tiedättekö mitä? En jaksa asiaa murehtia! Asialle ei mahda mitään, eikä aurinkoisia päiviä kannata turhalla murehtimisella pilata, koska mitään en asian eteen voi tehdä. Ja sitäpaitsi, maailma ei kaadu (ei oikeasti kaadu vaikka siltä voisi tuntuakin) muutamaan koneettomaan päivään.

Joten blogissa voi olla nyt tarkoitettua hiljaisempaa, koska tämä puhelimella kirjoittaminen on aika veemäistä 😀 Mutta toivottavasti pääsen pian kirjoittamaan teille postauksia Kosista ja julkaisemaan toisen treenini Kreikan kuumuudesta.

Nautitaan hellepäivistä, mä jatkan mökkielämää vielä toisella päivällä. Life is good kun muistaa vaan nauttia tästä hetkestä ❤️

xo,

Nansku

IT-ongelmia