Hyvän olon joulukalenteri - jaossa kehonhuolto- ja treeniliikkeitä joka päivä

Joulukuu on vihdoin täällä ja itse päätin tehdä hieman erilaisen joulukalenterin tänä vuonna materian sijaan. Joulukalenteri paljastaa jokaisena päivänä jouluun asti kehonhuolto- tai treeniliikkeen, jota voit testata sellaisenaan tai yhdistää muuhun harjoitteluun tai kehonhuoltoon.

Joulutohinoiden takia voi aika olla muutenkin kortilla, joten näin pidetään huoli siitä, että keho saisi edes hieman liikettä päivittäin. Muutenkin kehonhuolto on erittäin tärkeää hyvinvoinnillemme, joten nämä vinkit kannattaa napata talteen myös myöhempää käyttöä varten. 

Hyvän olon joulukalenteri - jaossa kehonhuolto- ja treeniliikkeitä joka päivä

Nanan joulukalenteri

Joulukalenterin liikkeet avautuvat sekä Instagramin puolella että Facebookissa, ja nyt kannattaakin ottaa viimeistään nämä tilit seurantaan:

Intagram @nanafitofficial

Facebook @ Nanafit

Vuorottelen treeni- ja kehonhuoltoliikkeiden kanssa, ja tähän mennessä on tullut 2 treeniliikettä ja 1 kehoa huoltava liike.

Joulukalenterin luukku #1

View this post on Instagram

JOULUKALENTERI / X-MAS CALENDAR #1 Jouluun asti jaan päivittäin yhden treeni- tai kehonhuoltoliikkeen, joka kannattaa lisätä omiin harjoitusrutiineihin, tai tehdä erillisenä treeninä. Tänään aktivoidaan pakara- ja takareiden lihaksia, voit valita tyylisi haastavammasta yhden jalan lantionnostosta, tai vaihtoehtoisesti lantionnoston tasajaloin jalan ojennuksella. Tee 15 toistoa per jalka, 3 sarjaa 🙏🏻 _______________________________________ Today until x-mas eve I will post workout or stretching/mobility movement every day. Today we are activating glutes and hamstrings. Choose your style from two options. 15 reps per leg, 3 rounds 💪🏻 #joulukalenteri #xmas #workout #treeni #perjantai

A post shared by Nana Heikkilä ✨ HYVINVOINTI (@nanafitofficial) on

Joulukalenterin luukku #2

View this post on Instagram

Tämä liike lämmittää ihanasti kehoa ja lisää rangan liikkuvuutta ja venyttää selkää. Kun yhdistät liikkeeseen rauhallisen hengityksen, se auttaa helpottamaan stressiä. Hengitä sisään kun pudotat vatsan kohti lattiaa ja nostat leukasi ylös kohti kattoa, ja hengitä ulos kun lähdet pyöristämään rankaa ylös pyöreäksi ja tiputat pääsi alas. Voit tehdä samaa liikettä joko muutaman minuutin, tai omana harjoituksenaan 5-15 minuuttia. Loppuun voit hakea pyörivää liikettä rankaan. Video on nopeutettu. ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ Cat-Cow warms the body and brings flexibility to the spine. It stretches the back torso and neck, and opens the chest. Slow breathing relieves stress and calms the mind. Inhale as you drop your belly towards the mat. Lift your chin and chest, and gaze up toward the ceiling. As you exhale, draw your belly to your spine and round your back toward the ceiling. The pose should look like a cat stretching its back. You can do this as a warm up for few minutes or as a separate exercise 5-15 minutes. Video is speeded up. #jooga #joulukalenteri #yoga #stretching #lauantai

A post shared by Nana Heikkilä ✨ HYVINVOINTI (@nanafitofficial) on

Joulukalenterin luukku #3

View this post on Instagram

🙌🏻 NORPPAPYÖRÄHDYKSET / SEAL WHEEL 🙌🏻 Joulukalenterin luukusta #3 paljastuu tehokas liike keskivartalolle, norppapyörähdykset 😍💪🏻 Liike kehittää kehonhallintaa, keskivartalon voimaa ja koordinaatiota. Pidä pieni kuppiasento (ja aktivoi poikittainen vatsalihas) koko liikkeen ajan 🐋 Tee 5 pyörähdystä kumpaankin suuntaan 🙌🏻 Kevennetty versio: tee rutistukset ensin päin- ja selinmakuulla, auta pyörähdyksissä käsillä 😌 Voit tehdä vatsarutistuksen myös niin, että jalat ovat ylempänä ja kädet vartalon vieressä 💪🏻 ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ X-mas calender #3: Seal wheel 💪🏻 Great exercise to improve core strength and body control 💦 Do 5 rolls each side 🙌🏻 #joulukalenteri #treeni #core #workoutvideo #sunnuntai

A post shared by Nana Heikkilä ✨ HYVINVOINTI (@nanafitofficial) on

 

Jouluarvonnat & alennuskoodit

Instagramin puolella tulen suorittamaan myös muutaman arvonnan, joten siellä kannattaa olla silmä tarkkana. Ensimmäinen arvonta pyörähtää käyntiin tänään, sunnuntai-iltana.

Blogin puolella tulen myös jakamaan lähipäivinä omat joululahjavinkkini, sillä kannustan tukemaan kotimaisia yrittäjiä. Kirjoittelen näistä vielä erikseen, mutta tässä jo alkuun alennuskoodeja ja ideoita joululahjavinkeiksi:

FOODIN ALENNUSKOODI = NANA20

Koodilla NANA20 saatte Foodinin tuotteista 20 prosentin alennuksen

YVETTE ALENNUSKOODI = NANA20

Koodilla NANA20 saatte Yvetten treenivaatteista 20 prosentin alennuksen vuoden loppuun asti.

HEMMOTTELUA CHARMONIE SPASSA = NANA15

Charmonie Spa antaa kaikille lukijoilleni 15 prosentin alennuskoodin kaikista kasvohoidoista jouluun asti.

Ihanaa joulun aikaa <3

Nana-Heikkila
Kuvauspaikka: Tiivistämö

joulukalenteri