Eilen koitti odotettu viikonloppu, nimittäin tyttöjen reissu Tallinnaan. Reissulaisina Nana & Riina, tuttu parivaljakko, urpo ja turpo, ja mitä näitä nyt on 😉 Luvassa siis iisiä nautiskelua, hyvää ruokaa ja parasta seuraa.

IMG_7776FullSizeRender IMG_7801 IMG_7804 IMG_7812Perillä meitä odotti talvinen Tallinna, ja kävelimme läpi lumisen vanhan kaupungin ihanaan huoneistohotelliimme Old Apartmentsiin. Olin varannut meillä deluxe huoneistohotellin omalla saunalla, eikä tämä maksanut juuri enempää kuin perus Viru-hotelli aamupaloineen. Kuitenkin asuminen tällaisessa vanhassa huoneistossa on jotenkin niin paljon omaperäisempää, ja mahdollisuus kokkailla omat sapuskat tuo paljon lisäpisteitä.

IMG_7821 IMG_7823 IMG_7824 IMG_7845
Tällä kertaa emme olleet tehneet mitään ravintolavarauksia, mutta sattumalta löysimme hotellimme vierestä aivan ihanan ja tunnelmallisen ravintolan nimeltä Von Krahli, joka ei todellakaan ollut hinnoilla pilattu. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki 🙂

IMG_7851 IMG_7855 IMG_7853 FullSizeRender
Dinnerin jälkeen teimme pienen iltakävelyn Raatihuoneen Torilla, jonka jälkeen lähdimme hotelliimme saunomaan ja rentoutumaan.

FullSizeRender_2 FullSizeRender_1
Ihana tyttöjen viikonloppu on lähtenyt siis erinomaisesti käyntiin, ja tänään on tiedossa vähän töitä ja pientä shoppailua 😉

Pus, xoxo
Nana