Mökkimaisemissa, hiljaisuudessa ja luonnon keskellä on helppo hengittää. Pääsee tyhjentämään päätään ihan eri tavalla, ja sen tarpeessa olenkin. On aika huokaista.

Tällä viikolla tuli tehtyä päätöksiä, jotka tuovat taas muutoksia työrintamalla, mutta nyt kaikki turhat ja energiaa vieneet väännöt ja stressinaiheet ovat taakse jäänyttä elämää. Taakse jää samalla myös hyvin mielenkiintoinen työprojekti, joka sinänsä harmittaa, mutta kokonaisuudessa tiedän tämän olevan ainoa järkevä ratkaisu, ja yrittäjän taloutta ajatellen ei jäljelle jäänyt muuta vaihtoehtoa. Työn mielekkyys on tärkeää, mutta yrittäjänä täytyy myös miettiä, mikä työ on tuloksellista.

aika huokaista

Takana on muutenkin mielenkiintoiset 4 kuukautta, joihin mahtuu menoa ja vilskettä, uusia työkuvioita, blogin muutto, lukemattomia myöhäisiä iltoja tietokoneella töitä tehden, jaksamisen äärirajoilla keikkumista. Harmaita hiuksia mutta myös mielettömiä onnistumisen tunteita. Nyt on kuitenkin aika huokaista.

Blogissa on tällä viikolla ollut hiljaisempaa, olen viimeistellyt maanantaina starttaavan ilmaisen treeniohjelman ensimmäisiä videoita, ja totta kai yrittävänä ihmisenä olen aloitellut myös uutta työprojektia, josta tulenkin ihan sata varmasti kertomaan myöhemmin lisää. Kuten muistakin kuvioista joita nyt on tapahtunut ja tapahtumassa. Mutta nyt en jaksa, haluan vaan hetken hengitellä.

aika huokaista

aika huokaista

Mutta nyt tosiaan vietämme vielä tämän päivän mökillä ja illalla myöhään tai super aikaisin huomenna aamulla lähdemme takaisin kotiin. Huomenna laitetaan taas heti aamusta tugee kuntoon ja iltapäivällä näen ihanat Monnan, Emmin ja Lauran luonani brunssilla, en malta odottaa <3

All good <3

Nana Heikkilä

 

 

 

Psst. Kuvituskuvat ovat heinäkuun mökkireissultamme 🙂

aika huokaista 3

aika huokaista 4

aika huokaista 5

aika huokaista 6

Tallenna